Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κρίσι Τίγκεν και ο Τζον Λέτζεντ καθώς την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου καλωσόρισαν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο τραγουδιστής επιβεβαιώσε το χαρμόσυνο γεγονός στο People δηλώνοντας: «Τι ευλογημένη μέρα». Παράλληλα τόνισε ότι μπορεί να είναι άυπνος αλλά νιώθει άπειρη ενέργεια μετά τον χρόνο που πέρασε με τη γυναίκα του και την κόρη του στο μαιευτήριο.

Τον περασμένο Αύγουστο η Κρίσι Τίγκεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Το μοντέλο και συγγραφέας του βιβλίου Cravings ανέβασε στο Instagram δυο φωτογραφίες όπου φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα του και ανέφερε χαρακτηριστικά πως χρειάστηκε χρόνο για να το ανακοινώσει, μετά την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε.

«Τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα θολό τοπίο συναισθημάτων, αλλά η χαρά γέμισε ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας. Μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να έχουμε ένα ακόμη μωρό που έρχεται. Σε κάθε ραντεβού που είχα με τον γιατρό έλεγα στον εαυτό μου «εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα ανακοινώσω». Αλλά λίγο αργότερα ξεφυσούσα από ανακούφιση σε κάθε άκουσμα της καρδιάς του και ένιωθα νευρική για να το αποκαλύψω.

Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό απ΄ ότι νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξη. Ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω κρυφό για τόσο καιρό!», έγραψε στη λεζάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ