Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κρίσι Τίγκεν και ο σύζυγος της, Τζον Λέτζεντ καθώς περιμένουν με ανυπομονησία το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι που έχει ήδη δυο παιδιά, πριν από δυο χρόνια πέρασε δύσκολες ώρες λόγω της αποβολής της διάσημης καλλονής, χαμογελά ξανά. Η Κρίσι Τίγκεν μάλιστα ανακοίνωσε τη νέα εγκυμοσύνη της με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο.

Το μοντέλο και συγγραφέας του βιβλίου Cravings ανέβασε στο Instagram δυο φωτογραφίες όπου φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα του και ανέφερε χαρακτηριστικά πως χρειάστηκε χρόνο για να το ανακοινώσει, μετά την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε.

«Τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα θολό τοπίο συναισθημάτων, αλλά η χαρά γέμισε ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας. Μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να έχουμε ένα ακόμη μωρό που έρχεται. Σε κάθε ραντεβού που είχα με τον γιατρό έλεγα στον εαυτό μου «εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα ανακοινώσω». Αλλά λίγο αργότερα ξεφυσούσα από ανακούφιση σε κάθε άκουσμα της καρδιάς του και ένιωθα νευρική για να το αποκαλύψω.

Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό απ΄ ότι νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξη. Ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω κρυφό για τόσο καιρό!»

Πριν από λίγους μήνες η Κρίστι Τίγκεν αποκάλυψε πως είναι σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης μετά την απώλεια του γιου της Τζακ. Δημοσίευσε σε Instagram story φωτογραφία από μια σειρά ενέσεων, γράφοντας: «Ξεκινάμε πάλι»

«Γειά. Το ανέφερα στα stories μου, αλλά ήθελα να σας πω ότι έχω ξεκινήσει νέο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης για να αποθηκεύσω όσα περισσότερα [ωάρια] μπορώ και ευελπιστώ να φτιάξω μερικά δυνατά, υγιή έμβρυα», έγραψε το μοντέλο και συγγραφέας του βιβλίου Cravings.

«Ειλικρινά δεν με πειράζουν οι ενέσεις, με κάνουν να νιώθω σαν γιατρός/χημικός, αλλά το φούσκωμα είναι χάλια», συνέχισε. «Οπότε σαν παρακαλώ, σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος αν και ξέρω ότι λέγεται με ενθουσιασμό και καλές προθέσεις, αλλά δεν μπορώ να το ακούω επειδή είμαι το ακριβώς αντίθετο του έγκυος!».

«Επίσης σταματήστε να ρωτάτε τον κόσμο, οποιονδήποτε, αν είναι έγκυος», έγραψε η Κρίσι Τίγκεν και υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι αν μείνει έγκυος, «θα σας το πω μόνη μου»

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το μοντέλο ανακοίνωσε την απώλεια του γιου της, στα μισά της εγκυμοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ