Μπορεί να αγαπά να τραβά πάνω της τα φωτογραφικά φλας, αλλά η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει να εκπλήσσει και να εκτιμά τους ανθρώπους που έχει δίπλα της. Η Λατίνα σταρ μάλιστα είναι από τους ανθρώπους που έχει στο πλευρό της συν εργάτες που είναι μαζί για χρόνια και δύσκολα αλλάζει συνήθειες και ομάδα. Έτσι, αυτήν τη φορά η Τζένιφερ Λόπεζ οργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη στην πιο πιστή της συνεργάτιδα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ συνεργάζεται με την Ντέμπι Ντο τα τελευταία 20 χρόνια και οι δυο τους είναι πια κάτι παραπάνω από φίλες. Είναι Οικογένειά. Έτσι, η διάσημη ηθοποιός που είναι στα καλύτερά της και full in love με τον παλιό της έρωτα, τον Μπεν Άφλεκ θέλησε να γιορτάσει τα 20 χρόνια συνεργασίας με τη φίλη της.

Η ίδια οργάνωσε μια μικρή γιορτή με μπαλόνια, τούρτα και λίγους και καλούς καλεσμένους και συγκίνησε τη συνεργάτιδά της.

«Όμορφη μου Debbi Do, 20 χρόνια! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφερες το φως στη ζωή μου και την άλλαξες για πάντα… Δεν ήσουν απλώς το δεξί μου χέρι, αλλά ο έμπιστος και φίλος μου που με τον καιρό έγινε η οικογένειά μου. Είσαι το πιο απίστευτα ευγενικό, στοργικό και γενναιόδωρο άτομο που γνωρίζω. Ένας αληθινός τελειομανής σε ό,τι κάνεις και η πιο όμορφη ψυχή. Είμαι τόσο ευλογημένη που σε έχω στη ζωή μου. Ακολουθούν 20 χρόνια δουλειάς, ταξίδια και εμπειρία ζωής μαζί και έρχονται και πολλά πολλά ακόμη! Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να σε ευχαριστήσω για όλα όσα κάνεις ή για να περιγράψεις τι σημαίνεις για μένα. Σ’ αγαπώ…», ανέφερε στην ανάρτησή της η Τζένιφερ Λόπεζ ανεβάζοντας ένα βίντεο από το πάρτι έκπληξη.

https://www.instagram.com/reel/CZDq0h6JE5f/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ