Το 2022 είναι πια παρελθόν ωστόσο ο καθένας από εμάς κάνει τον δικό του απολογισμό. Mην ξεχνάμε πως τον Νοέμβριο έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, Τζον Αναστασάκη. Ήταν μια απώλεια που της στοίχισε πολύ. Η Τζένιφερ Άνιστον τώρα, κάνει ένα flashback στον χρόνο που πέρασε και λέει «Ευχαριστώ 2022».

Σε ένα βίντεο δύο περίπου λεπτών κλείνει όλες τις όμορφες στιγμές από την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή. Φέτος άλλωστε λάνσαρε και τη δική της σειρά περιποίησης, LolaVie.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram;

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες έκανε την ανατροπή με τη συνέντευξή της στην τελευταία τυπωμένη έκδοση του περιοδικού Allure.

«Θα έλεγα στα τέλη 30 και στα 40 μου, ότι είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα, και αν δεν τα είχα περάσει αυτά, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι. Γι’ αυτό τρέφω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Διαφορετικά, θα ήμουν ένα φοβισμένο και νευρικό άτομο. Και τώρα, δεν με νοιάζει τίποτα» τόνισε σε ένα σημείο.

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για την προσπάθειά της να μείνει έγκυος αλλά και να σχολιάσει όλα τα δημοσιεύματα της εποχής που την χαρακτήριζαν εγωίστρια επειδή δεν είχε παιδί.

«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα. Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα ειδικά ροφήματα. Δοκίμαζα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα να μου έλεγε κάποιος από νωρίς: «Κάνε κατάψυξη ωαρίων. Κάνε αυτή τη χάρη στον εαυτό σου. Το πλοίο όμως απέπλευσε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ