Στη συνέντευξή της στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Allure που δημοσιεύτηκε διαδικτυακά στις 9 Νοεμβρίου η 53χρονη ηθοποιός δεν ξεγυμνώνει μόνο το κορμί της, αλλά την ψυχή της.

Και μπορεί το ενδιαφέρον του κόσμου και των media να μονοπώλησε η αποκάλυψη για τις εξωσωματικές στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να γίνει μητέρα, ωστόσο αίσθηση προκάλεσαν και οι μνήμες από τις οικογενειακές της πληγές. Tραύματα που ήρθαν ξανά στο φως μετά την απώλεια του πατέρας της Τζον Άνιστον (Αναστόπουλο_ την περασμένη εβδομάδα.

Ξέγνοιαστες παιδικές στιγμές με τον ελληνικής καταγωγής πατέρα της Τζον Άνιστον

«Πάντα στη ζωή μου είχα αυτή την αίσθηση της μοναξιάς»

«Έχω πει ότι δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι οικονομικά εξαρτημένη από έναν άντρα». Ένα μάθημα που έμαθε από τη μητέρα της, όπως έχει παραδεχτεί. Η μητέρα της, Νάνσι Ντάου, πρώην μοντέλο και ηθοποιός, ήταν εντυπωσιακά όμορφη, αλλά πολύ θυμωμένη. «Μου έκανε “χάρη” λέγοντάς μου ότι τα μάτια μου είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο και η μύτη μου είναι αρκετά μεγάλη. Μου έδινε συμβουλές ομορφιάς για το καλό μου» έχει εξομολογηθεί με σαρκασμό η Τζένιφερ περιγράφοντας για την περίπλοκη σχέση με τη μητέρα της. Θυμάται έντονα το συναισθηματικό σοκ που ένιωσε όταν μόλις σε ηλικία 9 ετών τής ανακοίνωσε από το πουθενά ότι ο πατέρας της τους είχε αφήσει. «Το έμαθα απότομα. Μέσα σε 1 λεπτό όλα είχαν αλλάξει, σαν κάποιος να είχε τραβήξει ένα τσιρότο». Ο μικρόκοσμός της είχε μόλις καταρρεύσει. Ο πατέρας της, ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζον Άνιστον (Αναστασάκης), είχε εξαφανιστεί από τη ζωή της για αρκετό καιρό δίνοντας προτεραιότητα στην καινούρια σχέση του. Αυτό είναι μια πληγή που κουβαλούσε για χρόνια. «Πάντα στη ζωή μου είχα αυτή την αίσθηση της μοναξιάς» έχει αποκαλύψει.

Τον Ιανουάριο του 1990 σε πάρτι.

Την ημέρα του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ η μητέρα της δεν ήταν στη λίστα των καλεσμένων, σε αντίθεση με τον πατέρα της. «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι η μητέρα μου δεν θα γνωρίσει τον σύζυγό μου. Για πολλά χρόνια δεν μιλούσαμε. Ήταν πάντα νευρική, κάτι που δεν μπορώ να ανεχτώ. Όταν θυμώνω, εγώ συζητάω. Δεν ουρλιάζω, δεν κάνω υστερίες. Μια φορά θυμάμαι ότι σήκωσα τον τόνο της φωνής μου, εκείνη με κοίταξε και ξέσπασε σε γέλια. Ήταν σαν γροθιά στο στομάχι. Ήταν πολύ επικριτική μαζί μου, ίσως γιατί ήταν εντυπωσιακά όμορφη ενώ εγώ δεν ήμουν».

Φωτογραφίες: Alamy/Abaca/Backgrid/Mega/Visual Hellas, Getty Images/Ideal Image, Instagram

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ