Από το μικρό νησί Μαράθι απέναντι από τους Αρκιούς ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Τουρισμού μαζί με τη Τζένη Μπαλατσινού αποχωρίστηκαν για λίγο την αγαπημένη τους Πάτμο για να κάνουν τις βουτιές τους σε κοντινή απόσταση στο νησί με τους ελάχιστους κάτοικους και τα γαλανά νερά. Μια εξόρμηση ιδανική, ένα ησυχαστήριο, για όσους θέλουν να βρεθούν μακριά από την πολυκοσμία των κλασικών προορισμών μια τέτοια ημέρα.

Εκεί στη μοναδική παραλία στο Μαράθι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απόλαυσαν τα γαλανά νερά και την ηλιοθεραπεία τους έχοντας συντροφιά τον γιο τους που τον ερχόμενο Δεκέμβρη θα κλείσει τα 2 του χρόνια.

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε ένα μπλε off one shoulder μαγιό, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας έκανε μια κλασική επιλογή επιλέγοντας το μαύρο. Ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος ανάμεσα στο ζευγάρι κλέβει μεμιάς τη ματιά μας με το καπέλο του.

«Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Αγάπη, υγεία και μια σφιχτή αγκαλιά σε όλους όσους αγαπάμε», ευχήθηκε με αυτή τη φωτογραφία η Τζένη Μπαλατσινού.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Βασίλης Κικίλιας με μια φωτογραφία από εκκλησία στο Μαράθι. «Η Παναγία να μας προστατεύει, μεγάλη η χάρη Της! Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Χρόνια πολλά στον Παναγιώτη μας», έγραψε ο υπουργός Τουρισμού.

Τον ερχόμενο Δεκέμβρη ο Παναγιώτης Αντώνιος θα κλείσει τα δύο του χρόνια. Ο γιος που απέκτησαν λίγο πριν φύγει το 2020 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έφερε στις ζωές τους ακόμα περισσότερο φως. «Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας. Εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια. Γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέση με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη. Για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια», ανέφερε τότε ο Βασίλης Κικίλιας για τον ερχομό του γιου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ