Τον ερχόμενο Δεκέμβρη ο Παναγιώτης Αντώνιος θα κλείσει τα δύο του χρόνια. Ο γιος που απέκτησαν λίγο πριν φύγει το 2020 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έφερε στις ζωές τους ακόμα περισσότερο φως. «Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας. Εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια. Γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέση με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη. Για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια», ανέφερε τότε ο Βασίλης Κικίλιας για τον ερχομό του γιου του.

Μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο υπουργός Τουρισμού. Σε αυτή ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος ο οποίος έχει πια ξεκινήσει να περπατάει κάνει τη βόλτα του και προπορεύεται του πατέρα του. Κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Κικίλιας οι followers δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν τις χαριτωμένες μπούκλες που σχηματίζουν τα μαλλιά του γιου του.

«Τι υπέροχες μπουκλίτσες», «Κούκλος με όμορφα μαλάκια», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια για τον μικρό που φορούσε ένα μπλε σορτσάκι και ένα λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι. Παράλληλα επισήμαναν και πόσο έχει μεγαλώσει.

Πριν από λίγες ημέρες μια φωτογραφία με το γιο τους είχε δημοσιεύσει στο Instagram και η Τζένη Μπαλατσινού. Ντυμένη με ένα απλό πορτοκαλί φόρεμα η ίδια είχε επιλέξει για τον Κικίλια τζούνιορ μια μαρινιέρα σε μίνι μέγεθος με σορτς και αθλητικά παπούτσια. Περήφανος για την οικογένειά του ο υπουργός Τουρισμού είχε απαντήσει με καρδιές κάτω από την όμορφη φωτογραφία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ