Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε ανοιχτά για όσα συνέβησαν στο Survivor και δεν τα έδειξαν οι κάμερες, ενώ αποκάλυψε γιατί εξαφανίστηκε από το παιχνίδι για ένα 3ημερο.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Fay’s Time και ανέφερε συγκεκριμένα: «Γενικά από τα παιχνίδια παίρναμε συνέχεια μπάλες, κρίκους. Σε ένα αγώνισμα είδα ότι ο Γκιουλέκας δεν ήταν καλός στο μπόλας για να κάνει προπόνηση. Τα πέταξα στο ποτάμι για να τα πάρω μετά, αλλά δεν τα πήρα. Η παραγωγή είχε δώσει σήμα και στις δύο παραλίες να δώσουμε ό,τι είχαμε».

«Κάποιες φορές μας έδιναν κάποια ρύζια πριν από τα συμβούλια. Εγώ επειδή ήθελα να χάσω κιλά, τα έβαζα στην τσάντα μου να τα φάω όταν πεινούσα. Ο σεκιουριτάς που με είχε βάλει στο μάτι, μου το άνοιξε και το έριξε. Τους είπα ότι θα πάω να πάρω φαγητό. Βρήκα ένα ρύζι, πέτυχα τον Φάνη με τον Γιάννη και την Ασημίνα.

Η Ασημίνα πήγε στην παραγωγή να της πει να μας δώσει. Και ήρθε η παραγωγή και λέει ότι εφόσον κλέψατε θα φάτε ένα εβδομαδιάτικο. Αλλά άλλο τρώει ο Φάνης και άλλο εγώ και τους είπα φεύγω από το παιχνίδι. Με πήγαν στο ξενοδοχείο τρεις μέρες, ήρθαν, τα βρήκαμε και ξανά γύρισα. Υπάρχουν κανόνες αλλά δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ! Όλοι έκλεβαν αλλά δεν ρουφιάνευα!

Γενικά πολλές ατάκες που έλεγα δεν παίζαμε. Γιατί μου το είπε η παραγωγή ότι το είχα πάρει στο χαβαλέ και μου έκοβαν ατάκες. Είχα πει για τον ντελιβερά ότι την Ασημίνα και την Κατερίνα τις ξέρουν με το όνομά τους. Και η άλλη ατάκα ήταν όταν ήμουν στην μπλε και είπα στον Λιανό ότι έχουμε την τετράδα του τελικού. Έκανα skip την Ασημίνα και είπα τον Ρικουνάκη και μου το έκοψαν κι αυτό!», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμς Καφετζής: Η ανάρτησή του για το απόσπασμα του Survivor που κόπηκε στο μοντάζ

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος στο okmag για τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή: «Δεν τον έσωσα εγώ»

Τζέιμς Καφετζής: Συνάντησε τον πατέρα του μετά από το ναυάγιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ