Ένα Insta story του Τριαντάφυλλου το πρωί της Τετάρτης στο οποίο ευχαριστούσε δημόσια τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, για την ηρωική του συμβολή στη διάσωση του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή, Λευτέρη, έγινε αμέσως viral καθώς πολλοί ρωτούσαν τι είχε γίνει ακριβώς.

«Δεν έσωσα εγώ τον πατέρα του Τζέιμς. Η αδερφή του Τζέιμς τον έσωσε. Εγώ απλά βοήθησα όπως θα το έκανα για κάθε συνάνθρωπό μου» ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Φιντιρίκος στο okmag.

Τι συνέβη όμως ακριβώς;

«Βρισκόμουν στην Κύπρο για δουλειές. Λίγο πριν αναχωρήσω από το νησί, μου είχε στείλει μήνυμα η αδερφή του Τζέιμς, αλλά δεν το είχα δει. Την ώρα που βρισκόμουν στο αεροπλάνο, προσπαθούσε να με βρει αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος. Μόλις προσγειώθηκα και είδα τις κλήσεις και τα μηνύματα, μίλησα μαζί τους και μου είπαν τι είχε συμβεί με τον πατέρα του Τζέιμς και ότι με έψαχνε επειγόντως η αδερφή του η Έφη. Στην αρχή η οικογένεια νόμιζε ότι είχε ναυαγήσει τον Παναμά και γνώριζαν ότι εκεί έχω στενούς φίλους και συνεργάτες. Η ίδια είχε βρει τον αριθμό μου από ηλεκτρονική συσκευή του Τζέιμς, στην προσπάθειά της να σωθεί ο πατέρας τους, που τα είχε χάσει όλα και η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο. Μέσω των επαφών μου στη Λατινική Αμερική, διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος βρισκόταν ανοιχτά του Περού και όχι στον Παναμά, οπότε κανονίσαμε την μεταφορά του εκεί όπως και τη νοσοκομειακή του περίθαλψη- για την ακρίβεια φτάνει στο λιμάνι από στιγμή σε στιγμή». Και συμπληρώνει: «Ο άνθρωπος σώθηκε χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της κόρης του και της συζύγου του. Μόλις έλαβαν το SOS από το σκάφος του, κινήθηκαν αστραπιαία. Αν δεν το είχαν κάνει, ο άνθρωπος μπορεί να μην βρισκόταν αυτή τη στιγμή στη ζωή».

Οι πληροφορίες του okmag, αναφέρουν ότι ο Τζέιμς Καφετζής έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και αύριο το πρωί θα βρίσκεται στον Παναμά ( η πτήση διαρκεί περίπου δύο ώρες) προκειμένου να βρεθεί δίπλα του και να επιστρέψουν μαζί στην Ελλάδα.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της διάσωσης του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή:

To story με τις ευχαριστίες της αδελφής του Τζέιμς Καφετζή Έφης.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Η στιγμή που μαθαίνει ο Τζέιμς Καφετζής για την υγεία του πατέρα του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ