Ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου ηθοποιός Τζέϊμς Φράνκο, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι κοιμόταν με μαθήτριες της σχολής θεάτρου που διεύθυνε.

Ο Τζέιμς Φράνκο είχε κατηγορηθεί το 2016 από πέντε μαθήτριες της σχολής που έκανε μαθήματα υποκριτικής ότι τις εκμεταλλέυτηκε σεξουαλικά και παρόλο που ο ηθοποιός αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες και αργότερα προσπάθησε να γίνει δεκτό το αίτημά του να πληρώσει 2,2 εκατομμμύρια δολάρια για να αποσυρθούν οι μηνύσεις εις βάρος του, τελικά, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με μαθήτριές του.

Οι κατηγορίες ενάντια στον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση ήρθαν λίγο μετά το σκάνδαλο Γουάινσταϊν και τα κινήματα Μe Too και Time’s Up προς στήριξη του κινήματος για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ.

Οι ηθοποιοί και πρώην μαθήτριες της σχολής Studio 4 που ανήκε στον ηθοποιό, Σάρα Τίδερ-Κάπλαν και η Τόνι Γκάαλ, είχαν καταθέσει ότι ο Τζέιμς Φρανκο τις έβαζε να προχωράνε σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στον φακό, σε σενάρια που περιείχαν όργια.

Ο Φράνκο έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν παρόμοιες κατηγορίες. Το 2014, τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει μέσω του Instagram με ένα 17χρονο κορίτσι δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να «ψαρέψει» το κορίτσι.

Ο ίδιος, στη συνέντευξη του παραδέχθηκε ότι δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε σε βάρος των ανήλικων μαθήτριων του, εξαιτίας της απόλυτης εξάρτησης του από το αλκοόλ, το οποίο – όπως είπε – σκεφτόταν από τη στιγμή που ξυπνούσε έως την ώρα που έπεφτε για ύπνο…

Μάλιστα, πριν από τρία χρόνια, όπως είπε ο Φράνκο, νοσηλεύθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και το σεξ και σήμερα είναι απόλυτα υγιής και απεξαρτημένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ