Μπορεί να τους χωρίζουν 15 χρόνια, όμως ύστερα από σχεδόν μία τετραετία κοινής ζωής αυτά που
τους ενώνουν είναι περισσότερα. Ο 43χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο και η 28χρονη σύντροφός του Ίζαμπελ Πάκζαντ αγαπούν ιδιαίτερα το Νησί των Ανέμων, το οποίο έχουν επισκεφτεί τουλάχιστον τρεις φορές τα τελευταία χρόνια.

Ο Τζέιµς Φράνκο και η Ιζαµπέλ Πάκζαντ, που είναι ζευγάρι από τον Νοέµβριο του 2017, ήρθαν στη Μύκονο τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου για ολιγοήµερες διακοπές, όπου ο φακός τούς κατέγραψε σε τρυφερά
στιγμιότυπα στο Καλό Λιβάδι. Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εκείνον, καθώς κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες µε τις οποίες είχε συνεργαστεί ή είχε μαθήτριες σε σχολές υποκριτικής, με τη σύντροφό του να τον στηρίζει μένοντας στο πλευρό του.

Όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος σε συνέντευξή του, δουλεύει αρκετά με τον εαυτό του ώστε να γίνει καλύτερος σύντροφος για την Ιζαμπέλ, καθώς είχε υπάρξει πολύ «εγωιστής» σε προηγούμενες σχέσεις του. Μάλιστα, ως προς τις συγκεκριμένες κατηγορίες ο Φράνκο επέμεινε από την πρώτη στιγμή στην αθωότητά του, ενώ τον φετινό Φεβρουάριο κατέληξε σε συμβιβασμό 2 εκατομμυρίων δολαρίων με κάποιες από τις καταγγέλλουσες ώστε να σταματήσουν οποιαδήποτε νομική διαδικασία εναντίον του.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ