Η μικρότερη αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι Λιν Σπίαρς θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες της ποπ σταρ, η οποία την κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται το όνομά της για να κάνει πωλήσεις το βιβλίο της. Μιλώντας στο Good Morning America, σε συνέντευξη που αφορούσε την προώθηση της επερχόμενης αυτοβιογραφίας της, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι κάποτε η Μπρίτνεϊ τις κλείδωσε σε ένα δωμάτιο κρατώντας μαχαίρι. Περιέγραψε ακόμα την συμπεριφορά της ποπ τραγουδίστριας ως ασταθή, παρανοϊκή και με διακυμάνσεις.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Twitter, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, απάντησε στους ισχυρισμούς της αδελφής της για την ψυχική της κατάσταση και συμπεριφορά. Στη μακροσκελή της απάντηση η Μπρίτνεϊ δηλώνει ότι την περίοδο στην οποία αναφέρεται πριν από 15 χρόνια όπου περνούσε δύσκολα με την ψυχική της υγεία, σπανίως περνούσαν χρόνο μαζί. «Οπότε γιατί αναφέρεται σε αυτό εκτός αν θέλει να πουλήσει βιβλία εκμεταλλευόμενη το όνομά μου», σημειώνει μεταξύ άλλων η Μπρίτνει.

Από την μεριά της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, πόσταρε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram όπου εξηγόντας ότι οι κατηγορίες που εξαπέλυσε η Μπρίτνεϊ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «δεν ταιριάζουν» με όσα έχουν οι δυο τους πει κατ’ ιδίαν. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι αναρτήσεις της οδηγούν πολλούς σε «απειλές θανάτου» κατά της οικογένειάς της.

«Μπριτ, είμαι πάντα εδώ για σένα, ακόμα και στα παρασκήνια ήμουν πάντα εδώ. Γίνεται κουραστικό όταν οι συνομιλίες και τα κείμενα που έχουμε μεταξύ μας δεν ταιριάζουν με αυτά που δημοσιεύεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε αρχικά.

«Ειλικρινά, τα πράγματα που λέγονται δεν είναι απολύτως η αλήθεια, και πρέπει να το διευκρινίσω αυτό, γιατί τώρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο για μένα να εξηγήσω στη μεγαλύτερη κόρη μου γιατί η οικογένειά μας συνεχίζει να δέχεται απειλές θανάτου, ως αποτέλεσμα των ασαφών και καταγγελτικών αναρτήσεων της θείας τους, ειδικά όταν ξέρουμε ότι μπορούσε να πει την αλήθεια και να βάλει τέλος σε όλα αυτά σε ένα δευτερόλεπτο αν το ήθελε».

«Μισώ να σκάσω τη φούσκα της αδερφής μου, αλλά το βιβλίο μου δεν είναι γι’ αυτήν. Δεν μπορώ να μην πω ότι και εγώ γεννήθηκα Spears, και ότι ορισμένες από τις εμπειρίες μου αφορούν την αδερφή μου. Έχω δουλέψει σκληρά από πριν υπάρξω ακόμη έφηβη και έχτισα την καριέρα μου παρόλο που ήμουν απλώς η μικρή αδερφή κάποιου».

«Δεν υπάρχουν πλευρές, και δεν θέλω το δράμα, αλλά λέω την αλήθεια μου για να γιατρέψω το τραύμα μου, ώστε να κλείσω αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσω, και μακάρι η αδερφή μου να μπορούσε να το κάνει το ίδιο. Ό,τι κι αν έρθει, θα αγαπώ πάντα τη μεγάλη μου αδερφή και θα είμαι εδώ για αυτήν. Είναι καιρός να βάλω ένα τέλος στο ανθυγιεινό χάος που ελέγχει τη ζωή μου για τόσο καιρό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ