Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίζεται ότι σήκωσε πυρετό και πίστεψε ότι θα πεθάνει και ρίχνει τα βέλη της στην αδελφή της Τζέιμι Λιν Σπίαρς. Συγκεκριμένα, την κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται το όνομά της για να κάνει πωλήσεις το βιβλίο της.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Twitter, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς περιέγραψε αναλυτικά πως σήκωσε πυρετό, κάνοντας παράπονα πως ο άνθρωπος που έχει ως ασφάλεια δεν τη βοήθησε να της φέρει κάποιο αντιπυρετικό. Παράλληλα με αυτό το δράμα -όπως η ίδια το αποκαλεί- που ζούσε και παρά την κατάστασή της, η Μπρίτνεϊ απάντησε στους ισχυρισμούς της αδελφής της για την ψυχική της κατάσταση και συμπεριφορά. Μιλώντας στο Good Morning America, σε συνέντευξη που αφορούσε την προώθηση της επερχόμενης αυτοβιογραφίας της, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι κάποτε η Μπρίτνεϊ τις κλείδωσε σε ένα δωμάτιο κρατώντας μαχαίρι. Περιέγραψε ακόμα την συμπεριφορά της ποπ τραγουδίστριας ως ασταθή, παρανοϊκή και με διακυμάνσεις.

Στη μακροσκελή της απάντηση η Μπρίτνεϊ δηλώνει ότι την περίοδο στην οποία αναφέρεται πριν από 15 χρόνια όπου περνούσε δύσκολα με την ψυχική της υγεία, σπανίως περνούσαν χρόνο μαζί. «Οπότε γιατί αναφέρεται σε αυτό εκτός αν θέλει να πουλήσει βιβλία εκμεταλλευόμενη το όνομά μου», σημειώνει μεταξύ άλλων η Μπρίτνει.

Επιπλέον, σε σχέση με τα όσα δήλωσε η Τζέιμι Λιν αναφορικά με το ρεμίξ των τραγουδιών της ποπ σταρ που έκανε ότι ήταν φόρος τιμής και δεν κατανοεί την ενόχλησή της, η Μπρίτνει θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και ως προς αυτόν.

«Μπορεί να ακουστεί χαζό στους περισσότερους, αλλά έγραψα πολλά τραγούδια και η αδελφή μου ήταν το μωρό. Ποτέ δεν χρειάστηκε να δουλέψει για κάτι. Τα πάντα τις προσφέρθηκαν».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της αναφέρει ότι η οικογένειά της κατέστρεψε τα όνειρά της και πως την έκαναν να φαίνεται τρελή. «Η οικογένειά του λατρεύει να με ρίχνει και να με πληγώνει, οπότε είμαι αηδιασμένη μαζί τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ