Μια μοναδική επίδειξη παρουσίασε η Celia Kritharioti στo Παρίσι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε την κολεξιόν της για τη νέα σεζόν.

Τζεφ Μοντάνα ήταν εκεί. Το μοντέλο μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα ονειρεμένo φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski.

Η Τζεφ Μοντάνα πριν από έξι χρόνια ανακοίνωσε στους γονείς της ότι είναι γυναίκα. «Ο πατέρας μου σταμάτησε να μου μιλάει. Η μαμά μου καλά, μιλάμε, πιο cool. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον μπαμπά μου, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει ή δεν με αποδέχεται, το πρόβλημα είναι στον σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι όποιον με αγαπάει και με σέβεται. Πάντα γνώριζα την διαφορετικότητα μου, πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους», ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα στην «Super Κατερίνα». Παράλληλα, ανέφερε την Κατερίνα Καινούργιου ότι ο πατέρας της και ο Αλέξης Κούγιας ανήκουν στην ίδια γενιά και έχουν την ίδια νοοτροπία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ