Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε η Τζεφ Μοντάνα. Όταν πριν από έξι χρόνια ανακοίνωσε στους γονείς της ότι είναι γυναίκα εκείνη λέει πως είχαν την αντίδραση που περίμενε. «Ο πατέρας μου σταμάτησε να μου μιλάει. Η μαμά μου καλά, μιλάμε, πιο cool. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον μπαμπά μου, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει ή δεν με αποδέχεται, το πρόβλημα είναι στον σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι όποιον με αγαπάει και με σέβεται. Πάντα γνώριζα την διαφορετικότητα μου, πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους», ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα στην «Super Κατερίνα». Παράλληλα, ανέφερε ότι ο πατέρας της και ο Αλέξης Κούγιας ανήκουν στην ίδια γενιά και έχουν την ίδια νοοτροπία.

Επιπλέον, η Τζεφ Μοντάνα μίλησε για τον έρωτά της με την Ίλια Ντάρλινγκ. «Είχαμε παντρευτεί. Ήμουν 19. Έχω κάνει δύο γάμους. Η τελευταία μου σχέση ήταν με τρανς γυναίκα. Θέλω να είναι καλά η Ίλια, έχει και ένα παιδάκι, είναι εδώ στην Ελλάδα. Γνώριζε για την φύση μου από την αρχή, φορούσαμε τα ίδια ρούχα. Από την άλλη για την οικογένειά μου ήταν μια επιλογή αποδεκτή», ανέφερε ακόμα η Τζεφ Μοντάνα, σημειώνοντας ότι με τον πατέρα της τότε είχε καλές σχέσεις.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Τα χειλάκια μου είναι μεγάλα γιατί είμαι από την Αφρική. Έχω οικογένεια στην Αιθιοπία, έχω και στην Ελλάδα. Και οι άνθρωποι στην Αφρική έχουν μεγαλύτερα χείλη. Δεν έχω κάνει τίποτα από αισθητικές επεμβάσεις», σημείωσε ακόμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ