Τον δεύτερο παιδί τους, που γεννήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου του 2020, βάφτισαν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η Πωλίνα Φιλίππου, το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Παντελής, στη μνήμη του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2016.

Το μυστήριο τελέστηκε στη Νέα Ιωνία και νονοί του Παντελίδης junior ήταν ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και ένας στενός φίλου του ζευγαριού, ο Γιώργος.

Να μας ζήσει ο έρωτας μας, ο Παντελής μας!! Καλότυχος με υγεία!! Επίσης χρόνια πολλά σε σένα άντρα της ζωής μου, πατέρα των παιδιών μου!! Να τα εκατοστήσεις κι ότι επιθυμείς να το έχεις!! Σ’ αγαπάω παρά πολύ @filiospantelidis“, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Ωστόσο, μία αντίστοιχη τρυφερή φωτογραφία μοιράστηκε και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Κρατώντας εκείνος αγκαλιά την πρωτότοκη κόρη του, Αθηνά και η Πωλίνα Φιλίππου τον νεοφώτιστο Παντελή, το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στον φακό.

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός .Σας ευχαριστώ επίσης και για τις ευχές για τα γενεθλια μου. Εύχομαι και σε σας ότι καλύτερο. Και το όνομα αυτού…ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ“, ήταν το μήνυμά του.

Δείτε τη μπομπονιέρα που έλαβαν οι καλεσμένοι της βάφτισης:

Φωτογραφίες: Instagram/filiospantelidis – polina_filippou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ