Για ακόμα μια φορά ο Τριαντάφυλλος άφησε αιχμές για την Παραγωγή του Survivor All Star λέγοντας πως υποψήφια θα βγει η Καρολίνα, αλλά θα παραμείνει μέσα μήπως η Ελευθερία Ελευθερίου ή ο Bo ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και μπουν στο reality επιβίωσης.

Θυμίζουμε ότι τα πλάνα της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις αφού οι δυο τους διατηρούσαν πριν από τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star σχέση. Η μεν με τον ράπερ Bo, και ο δε με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για την Καρολίνα

«Λοιπόν για πάμε λίγο, σήμερα θα βγει υποψήφια για να φύγει η Καρολίνα και με δεδομένο αυτό που έκανε δεν θα την δώσει κανένας τη θετική του ψήφο με αποτέλεσμα να φύγει σωστά;

Εγώ πιστεύω πως μόνο η παραγωγή μπορεί να την αφήσει μέσα, μήπως έρθει η Ελευθερία ή Bo για δύο μέρες τηλεθέασης. Για να δούμε εσείς τι λέτε; Εγώ πιστεύω θα την αφήσουν μέσα χωρίς να πάρει ούτε 150 ψήφους. Τι λες;», έγραψε ο τραγουδιστής.

Πριν από λίγες ημέρες με αφορμή την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είχε σχολιάσει και πάλι τον λόγο που παρέμεινε η Καρολίνα στο παιχνίδι.

«Μη μασάτε με στημένα πράγματα. Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για έναν σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Bo τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δε θα πήγαινε, αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και γι’ αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε η κάποια Καρολίνα;», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής συμπλήρωσε σε νέα ανάρτηση: «Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Bo τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις, έχει στήσιμο βγαλμένο από πρωτάθλημα Βραζιλίας και έμεινε – το ξαναλέω- κάποια Καρολίνα, για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Bo να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία. Α, κάτσε γαμώτο, δεν τελείωσα. Λέτε να μπει και η Ελευθερία Ελευθερίου; Ποιος; Τι; Που; Πως; Νιάου», έγραφε τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ