Η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη και η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησαν τον Τριαντάφυλλο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από την Αυστραλία.

«Αν έχεις άντρα τον Μπο, δεν το κάνεις αυτό. Είναι το χειρότερο πούλημα. Τι να πουν στο συμβούλιο τα παιδιά; Αισθάνθηκαν άσχημα. Μεγάλα παιδιά είναι ο Μάριος και η Καρολίνα. Δηλαδή θα φταίει ο Σάκης και η Μαριαλένα;», είπε ο Τριαντάφυλλος σχολιάζοντας τα τρυφερά τετ α τετ Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor All Star είπε: «Έχω κάνει πολλή προετοιμασία, αλλά δεν θα πάω λόγω του παιδιού μου. Και με 50.000 δεν πάω. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κωλοτούμπα και ότι θα μπω με 10.000 την εβδομάδα. Όχι ρε μάγκα, δεν πάω ούτε με 100.000 το μήνα».

Ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόντρα που ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο όταν ο δεύτερος τον ειρωνεύτηκε για τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor. «Κάποια λόγια πονάνε. Ο Κωνσταντίνος το ξεκίνησε αυτό κι εγώ απάντησα. Κάτσε με το 17% και είσαι μια χαρά. Μίλησα με την Ευρυδίκη, τη συμπαθώ και είναι άδικο που έφυγε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ