Μετά το τρέιλερ του Survivor All Star που δείχνει τη Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σε κρυφές και ιδιαίτερες συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη φαίνεται πως υπάρχει ντόμινο εξελίξεων. Ο ράπερ Bo ο οποίος διατηρούσε σχέση με την παίκτρια του Survivor All Star πριν εκείνη μπει στο παιχνίδι μίλησε σήμερα σε παρελθοντικό χρόνο για αυτή τη σχέση. Το σχόλιο του για όλο αυτό που έχει συμβεί, ανάμεσα στην Καρολίνα, τον Μάριο και εμπλέκει κατά κάποιο τρόπο τον Bo και την Ελευθερία Ελευθερίου έκανε ο Τριαντάφυλλος μιλώντας για «στημένα πράγματα».

«Μη μασάτε με στημένα πράγματα. Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για έναν σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Bo τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δε θα πήγαινε, αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και γι’ αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε η κάποια Καρολίνα;», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής συμπλήρωσε σε νέα ανάρτηση: «Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Bo τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις, έχει στήσιμο βγαλμένο από πρωτάθλημα Βραζιλίας και έμεινε – το ξαναλέω- κάποια Καρολίνα, για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Bo να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία. Α, κάτσε γαμώτο, δεν τελείωσα. Λέτε να μπει και η Ελευθερία Ελευθερίου; Ποιος; Τι; Που; Πως; Νιάου», ανέφερε σε μια σειρά από αναρτήσεις ο τραγουδιστής που την περασμένη σεζόν βίωσε την εμπειρία του Survivor.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ