Πρεμιέρα με πολλές διάσημες παρουσίες και τρία ζευγάρια σε σπάνια έξοδο στο Παλλάς είχαμε το βράδυ της Πέμπτης. Η παράσταση «Το Σώσε» μετά την επιτυχία της περσινής θεατρικής σεζόν συνεχίζεται φέτος για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου και Λένα Παπαληγούρα σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που γίνεται “το σώσε”.

H εμβληματική κωμωδία του Μάικλ Φρέιν, «Το Σώσε», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με έναν θίασο σπουδαίων πρωταγωνιστών επί σκηνής, επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς και ανοίγει την αυλαία της νέας θεατρικής σεζόν 2022-2023.

Το «παρών» στην πρεμιέρα στο Παλλάς έδωσαν και τρία αγαπημένα ζευγάρια. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρί Κωνσταντάτου με τον Γιάννη Κεντ που επιλέγουν συνήθως θεατρικές βραδιές για τη διασκέδασή τους. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγφό του, Λίνα Πρίντζου, αλλά και ο Μίνως Μάτσας με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τέλος, στην πρεμιέρα της παράστασης «Το Σώσε» βρέθηκαν και ο Ταξιάρχης Χάνος με την πρώην σύζυγό του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Οι δυο ηθοποιοί μπορεί να μην είναι πια μαζί στη ζωή, αλλά διατηρούν πολύ καλή σχέση και παραμένουν οικογένεια, όπως έχουν πει και οι δυο πολλές; φορές.

Φωτογραφίες: NDP – Ανδρέας Νικολαρέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ