Γενέθλια είχε την Πέμπτη 28 Απριλίου η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός και μοντέλο γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή μέρα της ζωής της δίπλα στον σύντροφό της Κωστή Μαραγέβια αλλά και στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου σημείωσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Αγάπη. Πολύτιμη και σπάνια. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την υπέροχη ενέργεια! Να γελάτε και να γιορτάζετε τα γενέθλια, να μοιράζεστε και να σκορπάτε χαρά».

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις αγάπης που δέχθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν φυσικά κι εκείνη του συζύγου της. Ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκει πάντα έναν ρομαντικό και όμορφο τρόπο για να εκφραστεί, για την αγαπημένη του. Ο τραγουδοποιός είχε δηλώσει πριν καιρό στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι νιώθει πιο ελεύθερος τώρα που είναι παντρεμένος. «Όταν ξέρεις τα όρια στη ζωή σου, έχεις τη λαχτάρα να κινείσαι ελεύθερος. Υπήρξε ένα συναίσθημα έξω από εμένα, που με οδήγησε σε έναν άνθρωπο και είναι ο άνθρωπος μου. Με την Τόνια αισθάνθηκα αυτό που δεν είχε αισθανθεί. Δεν μπορώ να το εκλογικεύσω εύκολα και να σου πω τα αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά και τα θετικά που έχει. Μπορώ όμως να σου πω, ότι αισθάνθηκα αυτό που δεν είχα αισθανθεί για να με φέρει στην ίδια κατάσταση στη ζωή μου. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν κάτι αιφνίδιο», είχε δηλώσει για την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου ο Κωστής Μαραβέγιας.

Το απόγευμα της Πέμπτης δεν παρέλειψε να ευχηθεί με έναν τρυφερό τρόπο στην σύζυγό του για τα γενέθλιά της. Δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με εκείνη στη θάλασσα και έγραψε: «Καλοκαίρι αιώνιο να είναι η ζωή σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ