Ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκει πάντα έναν ρομαντικό και όμορφο τρόπο για να εκφραστεί, για την σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου. Ο τραγουδοποιός είχε δηλώσει πριν καιρό στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι νιώθει πιο ελεύθερος τώρα που είναι παντρεμένος. «Όταν ξέρεις τα όρια στη ζωή σου, έχεις τη λαχτάρα να κινείσαι ελεύθερος. Υπήρξε ένα συναίσθημα έξω από εμένα, που με οδήγησε σε έναν άνθρωπο και είναι ο άνθρωπος μου. Με την Τόνια αισθάνθηκα αυτό που δεν είχε αισθανθεί. Δεν μπορώ να το εκλογικεύσω εύκολα και να σου πω τα αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά και τα θετικά που έχει. Μπορώ όμως να σου πω, ότι αισθάνθηκα αυτό που δεν είχα αισθανθεί για να με φέρει στην ίδια κατάσταση στη ζωή μου. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν κάτι αιφνίδιο», είχε δηλώσει για την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου ο Κωστής Μαραβέγιας.

Το απόγευμα της Πέμπτης δεν παρέλειψε να ευχηθεί με έναν τρυφερό τρόπο στην σύζυγό του για τα γενέθλιά της. Δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με εκείνη στη θάλασσα και έγραψε: «Καλοκαίρι αιώνιο να είναι η ζωή σου».

Η εορτάζουσα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» όπου δέχτηκε την έκπληξη των συντελεστών που είχαν ετοιμάσει μια εντυπωσιακή τούρτα για εκείνη. Παράλληλα εξομολογήθηκε πως έχει αλλάξει ο τρόπος που βιώνει τα γενέθλιά της. «Για πολλά χρόνια δεν μπορούσα καθόλου τα γενέθλια, με έπιανε μια νοσταλγία, ένα άγχος, ότι άλλος ένας χρόνος, προφανώς δεν είχα σε κάποια πράγματα πληρότητα στη ζωή μου. Από την άλλη όμως πριν από 5 χρόνια αποφάσισα ότι αυτό θα αλλάξει γιατί δεν μου αρέσει και με ταλαιπωρεί. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να γιορτάζεται. Το προετοίμαζα και έλεγα ότι φέτος δεν θα είμαι ένα μίζερο βόδι», ανέφερε η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου με αφορμή τη σημερινή ημέρα των γενεθλίων της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ