Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημέρακι» ανήμερα των γενεθλίων της βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Εκεί την περίμενε μια πολυόροφη εντυπωσιακή τούρτα ως έκπληξη, ενώ η ίδια μίλησε και για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια. Πώς αντιμετωπίζει κάθε χρόνο τα γενέθλιά της; Είναι άνθρωπος που χαίρεται με αυτά; «Για πολλά χρόνια δεν μπορούσα καθόλου τα γενέθλια, με έπιανε μια νοσταλγία, ένα άγχος, ότι άλλος ένας χρόνος, προφανώς δεν είχα σε κάποια πράγματα πληρότητα στη ζωή μου. Από την άλλη όμως πριν από 5 χρόνια αποφάσισα ότι αυτό θα αλλάξει γιατί δεν μου αρέσει και με ταλαιπωρεί. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να γιορτάζεται. Το προετοίμαζα και έλεγα ότι φέτος δεν θα είμαι ένα μίζερο βόδι», ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ανάμεσα σε άλλα, η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια που έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο αγαπημένο τους νησί την Ύδρα υπό άκρα μυστικότητα. Η ηθοποιός λέει πως στον έγγαμο βίο δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση της με τον σύντροφό της.
«Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πολύ καλά είναι όλα. Το συζητούσαμε πάντα. Λέγαμε σαν παντρεμένοι είμαστε. Μου λέει «πιστεύεις θα παντρευτούμε κανονικά;», λέω «εντάξει, όχι κανονικά». Οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι μικρό, μαζεμένο, ένα πάρτι. Έκανε πρόταση κανονικά. Εγώ πίστευα ότι πήγαινε να πάρει κάτι από την τσάντα του. Ήταν ωραίο και πολύ αστείο και συγκινητικό μετά. Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνουμε. Θα κάνουμε σίγουρα ένα πιο μεγάλο πάρτι κάποια στιγμή», σχολίασε ακόμα η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η τούρτα έκπληξη που ετοίμασαν στην εκπομπή

Τις ημέρες του Πάσχα η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια βρέθηκαν στη Σύρο για ολιγοήμερες διακοπές. Το ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες από την περιφορά των Επιταφίων τη Μεγάλη Παρασκευή. Ανάμεσα στα πρόσωπα της παρέας τους και η ηθοποιός της σειράς «Άγριες Μέλισσες» Δανάη Μιχαλάκη που κατάγεται από το νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ