Ο πατέρας της Νίνα Φλορ και πεθερός του Φίλιππου, Τόμας Φλορ, ποζάρει για το εξώφυλλο του βρετανικού L’Officiel και υμνεί την πολυτέλεια. «Γνωρίστε τον Τόμας Φλορ, τον άνθρωπο πίσω από τη Vista.

Ο παγκόσμιος ηγέτης στην επιχειρηματική αεροπορία εδραιώνει τη θέση του ενώ αποδέχεται τις προκλήσεις ενός ταχέως εξελισσόμενου τομέα και επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας», αναφέρει ο δημοσιογράφος Ροζάριο Μοραμπίτο στην εισαγωγή του.

Ποιος είναι ο Τόμας Φλορ

Ο 62χρονος σήμερα Ελβετός δισεκατομμυριούχος είναι ο ιδιοκτήτης του αεροπορικού Ομίλου VistaJet τον οποίο ίδρυσε το 2004. Πρόκειται για έναν στόλο 72 ιδιωτικών τζετ που εκτελούν πτήσεις σε 187 χώρες του κόσμου, ενώ ο Όμιλος κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να αυξήσει τα κέρδη του και στην περίοδο της πανδημίας.

Από μικρή ηλικία ο Τόμας Φλορ ξεχώρισε από το πλήθος. Το να μεγαλώνεις σε μια μικρή ελβετο-γερμανική πόλη ήταν πάντα λίγο αποπνικτικό για τον ίδιο. όσο κι αν αγαπούσε την οικογένειά του και το περιβάλλον του, σύντομα ονειρεύτηκε μεγαλύτερα, καλύτερα πράγματα.

Ο Τόμας Φλορ ξεκίνησε την καριέρα του από την πτωχευμένη σήμερα εταιρεία υπολογιστών και χρηματοοικονομικών Comdisco. έγινε πρόεδρος το 1997 και παραιτήθηκε 7 χρόνια αργότερα για να ξεκινήσει τη VistaJet. Πλέον ο ίδιος παραμένει και σήμερα ιδιοκτήτης του 80% της εταιρείας, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ