Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι θα καταθέσουν αίτηση διαζυγίου μετά από 13 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το People οι δύο τους θα καταθέσουν αίτηση στη Φλόριντα το πρωί της Παρασκευής.

«Ο διακανονισμός έχει ολοκληρωθεί», αναφέρει μια πηγή και συνεχίζει: «Δούλευαν πάνω στους όρους όλο αυτό το διάστημα». Η πηγή προσθέτει: «Ο γάμος τους έχει τελειώσει από την αρχή. Συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια των παιδιών».

Ο χωρισμός του ζευγαριού έρχεται μετά από μήνες αναφορών ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα και ότι η Zιζέλ έχει βάλει τέλος στον γάμο τους. «Ήταν αναστατωμένη για πολύ καιρό και εξακολουθεί να είναι δύσκολο, αλλά αισθάνεται ότι πρέπει να προχωρήσει», δήλωσε η πηγή στις αρχές Οκτωβρίου.

Αφού η Ζιζέλ προσέλαβε δικηγόρο διαζυγίου, ο 45χρονος Τομ Μπρέιντι ακολούθησε το παράδειγμά της. «Εκείνη παίζει επίθεση και εκείνος παίζει άμυνα. Θέλει να προστατέψει τον εαυτό του, να προστατεύσει τα συμφέροντά του, αλλά μόλις τώρα αρχίζει να ακολουθεί τη νομική οδό για την υπεράσπισή του από εκείνη. Δεν θέλει να είναι άσχημο το θέμα, δεν θέλει να τσακωθεί. Αν το διαζύγιο συμβαίνει – και φαίνεται ότι συμβαίνει – θέλει να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά».

Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα ένα ακίνητο στο αποκλειστικό Indian Creek Island στο Μαϊάμι Μπιτς για 17 εκατομμύρια δολάρια και η πηγή λέει ότι η Ζιζέλ πιθανότατα θα παραμείνει στην περιοχή αν το διαζύγιο προχωρήσει. Και οι δύο γιόρτασαν 13 χρόνια γάμου τον Φεβρουάριο του 2022, μοιράζοντας εκστασιασμένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ