Στην Αθήνα επέστρεψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και εντυπωσίασε με το ζειμπέκικό της. Η αγαπημένη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που ζει τα τελευταία χρόνια στο ησυχαστήριό της στην Κινέτα, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα για την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και την αποχαιρέτησε με συγκίνηση. Ωστόσο, αυτήν τη φορά επέστρεψε στην Αθήνα με πολύ θετική διάθεση και διασκέδασε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε σε αγαπημένο της στέκι στην πρωτεύουσα και όχι μόνο διασκέδασε, αλλά χόρεψε και Κωνστγαντίνο Αργυρό. Συγκεκριμένα, όταν ακούστηκε το τραγούδι «Αθήνα μου« του γνωστού καλλιτέχνη, η Ζω΄ζω σηκώθηκε και χόρεψε ένα ζεΐμπέκικο.

Και φυσικά έγινε viral στο Tik Tok.

«Αχ! Τι όμορφα που επέστρεψα στην ΑΘΗΝΑ μου… Παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα απόψε. Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα. Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να ‘μαστε καλά! Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε. Σας αφιερώνω αυτή τη ζεμπεκιά. Ζωζώ», ανέφερε στην ανάρτησή της η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ