Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από το σπίτι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους θαυμαστές της να την κατακεραυνώνουν για τις ικανότητες της στη διακόσμηση του σπιτιού της.

Η σταρ των Kardashians, δημοσίευσε την Τρίτη τα ένα άλμπουμ φωτογραφιών από γωνιές τους σπιτιού της και έγραψε: «Πράγματα στο σπίτι που με κάνουν ευτυχισμένη». Σε μία φωτογραφία, έδειξε την κρεβατοκάμαρά της, η οποία είχε λευκούς και γκρι μαρμάρινους τοίχους. Σε μια δεύτερη, φωτογράφησε ένα τεράστιο έργο τέχνης με μια μπλε κουκκίδα στη μέση σε έναν γκρι πέτρινο τοίχο.

Μια συγκεκριμένη φωτογραφία έδειχνε μάλιστα αυτό που φαινόταν να είναι το σαλόνι της, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ασορτί καρέκλες και έναν καναπέ, μια ριχτή κουβέρτα και ένα χαλί. Τα πάντα στο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων των τοίχων, είχαν το ίδιο χρώμα. Και σε δύο από τα στιγμιότυπα, έδειξε τα μέρη του σπιτιού της που βρίσκονται υπό κατασκευή.

Μετά την ανάρτησή της, πολλοί θαυμαστές της την κατακεραύνωσαν για τις ικανότητές της στον εσωτερικό σχεδιασμό, συγκρίνοντας το σπίτι της με μια φυλακή. «Ένιωσα κρύο κοιτάζοντας αυτό», γράφει κάποιος σε ένα σχόλιο, με έναν άλλο να προσθέτει: «Αυτό το σπίτι είναι τόσο καταθλιπτικό».

«Κίμπερλι, υπάρχουν σωφρονιστικά ιδρύματα πιο άνετα από αυτό», γράφει παρακάτω κάποιος άλλος χρήστης, ενώ κι άλλοι δείχνουν να συμφωνούν, λέγοντας: «Είναι σαν την απομόνωση».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο The Ellen DeGeneres Show, η 9χρονη κόρη της, Νορθ αποκαλεί συχνά το σπίτι «άσχημο». «Κάθε φορά που έχουμε κάποιου είδους διαφωνία με τη Νορθ, μου λέει: “Το σπίτι σου είναι τόσο άσχημο. Είναι όλο λευκό. Ποιος ζει έτσι;”. Πιστεύει ότι με στενοχωρεί έτσι και όντως το κάνει. Είναι κακό, γιατί πραγματικά μου αρέσει το σπίτι μου», είχε δηλώσει η Κιμ Καρντάσιαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ