Όταν αναφερόμαστε στην οικογένεια Καρντάσιαν, η υπερβολή είναι δεδομένη. Αυτή τη φορά το TikTok παραλήρησε με τη ρουτίνα ομορφιάς της Νορθ Γουέστ, της Κιμ Καρντάσιαν.

Πόσο μπορεί να κοστίζει η ρουτίνα ομορφιάς μίας 9χρονης;

Η Νορθ Γουέστ εξελίσσεται σε μία διάσημη TikToker. Ανεβάζει συνεχόμενο content μέσα από το οποίο μοιράζεται στιγμές τις καθημερινότητας της με την μητέρα, αδέλφια και ξαδέλφης της. Αυτή τη φορά, επικεντρώθηκε στη ρουτίνα ομορφιάς της ως άλλη beauty influencer. Μετά, την δημοσίευση του video, τα duet content έπεσαν βροχή. Οι περισσότεροι σχολίαζαν πόσο ακριβές είναι οι επιλογές της 9χρονης. Η γνωστή TikToker Amelia Skin Care tips, μάλιστα, έκανε ένα συνολικό προϋπολογισμό του κόστους των προϊόντων και η αξία τους φτάνει τα 304 δολάρια.

ρουτίνα ομορφιάς

Κάπως υπερβολικό για μία 9χρονη, σωστά;

Νορθ Γουέστ, μία ντίβα γεννήθηκε

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρωτότοκη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν έχει υψηλά τις απαιτήσεις της. Πρόσφατα, έγινε viral για το attitude της στους paparazzi. Kαθώς την «είπε» στους ρεπόρτερ που την απαθανάτιζαν να περνά με μία φίλη της. Όσο οι δυο τους περπατούσαν χέρι-χέρι, η ίδια φώναξε τους φωτογράφους: «Γιατί πρέπει να μας περιμένετε όλη την ώρα;». Η αντίδραση των ρεπόρτερ, ήταν να ξεσπάσουν σε γέλια. Κάποιος της απάντησε: «Επειδή είσαι τόσο διάσημη. Σε αγαπάμε, Νορθ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ