Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν από τα 81α γενέθλιά του ο Τόλης Βοσκόπουλος και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού εισήχθη στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και πέθανε μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Δυο μήνες νωρίτερα, μάλιστα, είχε νοσηλευθεί και πάλι στο ΓΝΑ έπειτα από δύσπνοια που είχε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Τόλης Βοσκόπουλος στις αρχές του Μάη αισθάνθηκε μια δύσπνοια, καθώς είχε ένα χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο τον ταλαιπωρούσε. Μάλιστα, ο Τόλης Βοσκόπουλος  όλο αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έμενε σπίτι του και τηρούσε αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον ιό.

Μόλις κατάλαβε, λοιπόν, πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και έκανε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.  Ο Τόλης Βοσκόπουλος έμεινε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο κάνοντας όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τελικά πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Όπως είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, στο πλευρό του ήταν τότε συνεχώς η σύζυγός του και η κόρη του.

Ωστόσο, δυο μήνες μετά ο Τόλης Βοσκόπουλος μπαίνει στον νοσοκομείο με αντίστοιχο θέμα υγείας, αλλά αυτήν τη φορά δεν καταφέρνει να βγει νικητής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ