Την πρώτη της συναυλία έπειτα από 5 χρόνια έδωσε η Μπιγιονσέ, τραγουδώντας για 1 ώρα στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Atlantis The Royal Grand στο Ντουμπάι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Η 41χρονη έλαβε ένα αστρονομικό ποσό για την εμφάνισή της, με τη dailymail να αναφέρει πως αμείφθηκε με 24 εκατομμύρια δολάρια. Πιο συγκεκριμένα η Μπιγιονσέ πληρώθηκε με περισσότερα από 300 χιλ. δολάρια το λεπτό.

Η συναυλία ήταν πριβέ και το «παρών» έδωσαν εκλεκτά πρόσωπα του Ντουμπάι, ενώ εξέχουσες προσωπικότητες από τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία ταξίδεψαν για να την απολαύσουν από κοντά.

Ακούστηκαν τραγούδια όπως τα «Be Alive», «Otherside», «Bigger», «Spirit», «Freedom», «I Care», «Beautiful Liar», «Crazy in Love», «Countdown», «Naughty Girl» και «Drunk in Love». Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ωστόσο ήταν η παρουσία της μεγάλης κόρης της Μπιγιονσέ Blue Ivy στη σκηνή. Οι δυο τους τραγούδησαν ντουέτο το «Brown Skin Girl».

Η 11χρονη Blue Ivy φόρεσε ένα κόκκινο σακάκι με παγιέτες και ασορτί παντελόνι, ενώ η 41 σταρ επέλεξε δημιουργίες των σχεδιαστών Atelier Zuhra and Nicolas Jebran.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ντουμπάι βρέθηκε και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τις κόρες τους Ντεμήλια και Ανέζια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ