Στο Ντουμπάι βρίσκεται η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τις κόρες τους Ντεμήλια και Ανέζια και παρακολούθησαν τη μεγάλη συναυλία της Μπιγιονσέ. Οικογενειακώς παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Atlantis The Royal Grand το Σάββατο. Εκεί η 41χρονη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ έδωσε την πρώτη της συναυλία μετά από 4 χρόνια προσφέροντας στους προσκεκλημένους μοναδικές στιγμές.

Για τη μεγαλοπρεπή βραδιά που περιλάμβανε τη συναυλία της Μπιγιονσέ η Μαρίνα Βερνίκου επέλεξε μια χρυσή σέξι δημιουργία. Δίπλα της οι κόρες της Ντεμήλια και Ανέζια με μαύρη και λευκή δημιουργία αντίστοιχα και ο Μίλτος Καμπουρίδης με κομψό κοστούμι.

Η Μαρίνα Βερνίκου συγκέντρωσε και δημοσίευσε στιγμές από τη βραδιά σε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η λατρεία της φωτογράφου στα ταξίδια είναι γνωστή. Πρόσφατα είχε εκμυστηρευτεί στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την εμπειρία που έζησαν με την οικογένειά της στο Τζιμπουτί.

«Πήγαμε στο Τζιμπουτί στην Αφρική για να κολυμπήσουμε με φάλαινες. Είναι πολύ λίγες οι χώρες που μπορείς να κολυμπήσεις με φάλαινες. Πάνε σε συγκεκριμένα μέρη για να φάνε και μπορείς να τις πετύχεις μόνο δυο μήνες. Ήταν ένα από τα όνειρά μου. Δεν έχω ξανανιώσει τόση χαρά και τόσο φόβο μαζί», περιέγραψε η Μαρίνα Βερνίκου.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Ήμασταν μόνοι μας στο πουθενά. Το Τζιμπουτί δεν έχει τουρίστες. Είναι από τις φτωχότερες χώρες στην Αφρική. Πήγαμε με ένα μικρό βαρκάκι 2 ώρες δρόμο για να τις βρούμε. Όταν τις βρήκαμε μας λένε «πηδήξτε!». Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου και ο φόβος μου μαζί. Έμεινα 3 ώρες για να το εμπεδώσω. Στην πρώτη βουτιά που είχαν πέσει και τα παιδιά μου είναι ο Γιώργος και προσπαθεί να βγάλει βίντεο τον πατέρα του. Βγάζω κι εγώ εκείνους και βλέπω μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω του και του φώναζα. Τελικά πέρασε από κάτω του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ