Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα 25 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου με τον Νίκο Κοκλώνη να της έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη και ένα αρπόσμενο «δώρο».

Ο CEO της Barkingwell ήταν ο πρώτος που της ευχήθηκε χρόνια πολλά. «Ό,τι ζητά η καρδούλα σου κι ό,τι ποθεί η ψυχή σου, όλα για σένα μάτια μου να τα έχεις. Χρόνια πολλά KatKen μου να είσαι πάντα αστραφτερή και καλόκαρδη, όπως είσαι. Το αστέρι σου φωτίζει πάντα στην καρδιά μου», έγραψε ο παρουσιαστής του J2US στην Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνη του απάντησε: «Πάντα πρώτος. Σ’ αγαπάω!».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης ετοίμασε ακόμα μια έκπληξη προτείνοντάς της να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους on air.

To δώρο του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου

Αρχικά, της έστειλε τέσσερα κουτάκια. Το ένα είχε μέσα τρεις φωτογραφίες: μία δική του, μία του Νίκου Οικονομόπουλου και μία του Κωνσταντίνου Αργυρού τις οποίες και συνόδευε η ερώτηση ποιον λαϊκό τραγουδιστή η ίδια προτιμά. H Κατερίνα Καινούργιου διάλεψε τον καλύτερό της φίλο Νίκο Κοκλώνη. Το δεύτερο κουτί έκρυβε ένα στυλό ενώ το τρίτο μια κόλλα Α4 που είχε γραμμένη πάνω τη λέξη «Συμφωνώ». Το τελευταίο κουτί είχε ένα τηλεκοντρόλ που πατώντας το ακούστηκαν on air οι τρυφερές ευχές του Νίκου Κοκλώνη και η πρότασή του για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της απαντώντας θετικά. «Εννοείται πως θα το ανανεώσω. Ό,τι κι αν μου πει ο Νίκος, όπου κι αν μου πει» τόνισε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Ο Νίκος για εμένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου στα θέματα της προσωπικής μου ζωής και σε άλλα θέματα έχω ταλαιπωρηθεί… όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου που νοσηλεύτηκα και δεν το ήξερε κανείς, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου. Νιώθω ότι από τότε που τον γνώρισα έχω έναν φύλακα άγγελο, που ό,τι κι αν μου συμβεί είναι ο ένας δίπλα στον άλλον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ