Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο Dot όπου μίλησε για τη στιγμή που σκέφτηκε να κάνει καριέρα μόνος του αλλά και για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους γιους του.

Ο ίδιος ανέφερε ότι υπήρξε στιγμή που πέρασε από το μυαλό του η σόλο καριέρα: «Δεν έφυγα γιατί αυτή η ομάδα με εκφράζει, δεν με καταπιέζει και οπότε δεν ένιωσα την ανάγκη να μπω σε αυτή τη διαδικασία» εξήγησε .

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στους φόβους που αντιμετωπίζει ως προς τα παιδιά του αλλά και τα δημοσιεύματα που τον έφεραν σε δύσκολη θέση. «Με τρομάζουν πάρα πολλά πράγματα για τα παιδιά. Καταρχάς, η αβεβαιότητα για το μέλλον, δεν ξέρω αν αυτό που θα σπουδάσουν θα είναι επίκαιρο ή χρήσιμο πια.  Φοβάμαι πιο πολύ από τα ναρκωτικά τη δύναμη του διαδικτύου που μπορεί να έχει στις ζωές τους».

«Από πολύ μικρά τους είπαμε γιατί κάποιος μπορεί να χαιρετάει τη μαμά και τον μπαμπά στον δρόμο και τους ενημερώσαμε ότι αυτή η δουλειά αφορά τον Τύπο, πράγματα που μπορεί να γραφτούν υπερβολικά ή λάθος».

«Υπήρξαν πράγματα που γράφτηκαν και πρόσφατα που θεώρησα ότι δεν έπρεπε να έχουν φτάσει στα παιδιά και μπήκα στη διαδικασία να τους εξηγήσω, τουλάχιστον ό,τι μάθουν να το μάθουν από εμένα» δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ