Στα δικαστήρια βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου για το θέμα της διατροφής των παιδιών τους.

Πρώτος έφτασε στην Ευελπίδων ο frontman των Onirama. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!» εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τους κουμπάρους της, Παύλο Σταματόπουλο και Χριστίνα Κοντοβά.

Το δικαστήριο έκρινε στη συνέχεια ένοχο τον τραγουδιστή και του επέβαλε 12μηνη φυλάκιση με 3ετη αναστολή.

«Ό,τι κάνω το κάνω για τα παιδιά μου» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της δίκης χωρίς να επιθυμεί να σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε για πρώτη φορά τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε το χρονικό της αντιδικίας του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε ενημερώσει τη Σίσσυ Χρηστίδου ότι δεν υπάρχουν χρήματα στην άκρη και υπέγραψαν συμφωνητικό όπου απαλλάσσεται από κάθε περιουσιακό στοιχείο.

Είχαν συμφωνήσει ότι ο τραγουδιστής θα βλέπει τα παιδιά του δύο φορές την εβδομάδα και θα δίνεται ένα ποσό ύψους 4.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των διδάκτρων.

Σε δεύτερη συμφωνία που έκαναν, ο τραγουδιστής θα έδινε 3000 ευρώ λόγω οικονομικών προβλημάτων και λόγω covid ζήτησε πλήρη απαλλαγή από τη διατροφή, απόφαση που απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» του έδωσε την ευκαιρία να μην δίνει χρήματα για ένα χρόνο αλλά ο ίδιος φέρεται να αγόρασε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν αρκετά ακριβό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ