Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την επέμβαση που έκανε στον οισοφάγο το 2020 που δεν πήγε καλά, αλλά και για τα παιδιά του.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού των Onirama, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο ”8 λεπτά” έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε.  Μόλις άκουσα το τραγούδι αυτό είπα ότι είναι για τις συναυλίες μας. Τα 8 πιο έντονα λεπτά της ζωής μου, ήταν τα πρώτα λεπτά που αγκάλιασα τα παιδιά μου. Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά.

Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Δε θα με έλεγα πολύ αυστηρό μπαμπά»

«Δε θα με έλεγα πολύ αυστηρό μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια σε κάποια πράγματα που θεωρώ σαν σταθερές που πρέπει λίγο να ακολουθούμε, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου, να ακούω και τα δικά τους θέλω ή τη δική τους άποψη.

Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να ακούμε, να βλέπουμε, να αξιολογούμε, αλλά από την άλλη, να μην είναι και όλο αυτό ένα ατελείωτο πάρτι μόνο. Δεν είμαι πολύ υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά ότι υπάρχουν συνέπειες, γιατί αυτό θα το συναντήσουν στη ζωή τους αλλά, η τιμωρία μου φαίνεται λίγο πιο επιθετικό, ίσως και βίαιο.

Γενικά προσπαθώ και μου αρέσει, δε ξέρω αν το καταφέρνω πάντα, να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι που θέλω να το περάσω και στα παιδιά μου. Από την άλλη, όταν απογοητεύομαι, πέφτω πάρα πολύ, πιάνω πάτο. Αυτό δε θα ήθελα να το πάρουν» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ