Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, πριν από λίγες ημέρες όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο frontman των Onirama είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του. Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε ποστάρει μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που βρέθηκε εκεί. 

Σήμερα, Παρασκευή 21/4 επέστρεψε στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο το όποιο συνόδευσε γράφοντας: «Πίσω στη ζωή. Ευχαριστώ για τις ευχές».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε.

Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει», είχε αποκαλύψει ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ