Έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια στην καθημερινότητα των τηλεθεατών, η Ελένη Μενεγάκη είπε το «αντίο» της την Παρασκευή 5/7 στην εκπομπή της και στους τηλεθεατές ολοκληρώνοντας παράλληλα και την τριετή συνεργασία της με το Mega.

Η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη ήταν δίπλα της σε όλα και ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Η παρουσιάστρια έβγαλε μαζί τους πολλές φωτογραφίες γράφοντας τρυφερά λόγια για τη συνεργασία τους.

Ναταλία Γερμανού: Το δημόσιο μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη μετά το φινάλε της εκπομπής της – «Σε περιμένει η θάλασσα ο ήλιος ο έρωτας…»

Η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» συνάντησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο οποίος μίλησε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κάνει το μεγάλο φινάλε:

«Πάντα υπάρχει μια συγκίνηση στο τέλος, αλλά και μια χαρά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα χαρούμενη, πολύ πιο χαρούμενη από την τελευταία φορά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Το είπε και η ίδια, είχε μεν μια συγκίνηση που είναι δεδομένη, αλλά περισσότερο χαρά και ήθελε να τη μεταδώσει, να την αφήσει να φανεί. Εγώ παραμένω στο κανάλι αυτό που μέσω της Ελένης ήρθα κι έχω μεγάλη χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για καινούργια πράγματα».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: 5+1 φωτογραφίες με τους συνεργάτες της μετά το μεγάλο φινάλε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ