Θετική στον κορονοϊό ήταν και η Κέλλυ Κελεκίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια που απουσίαζε χθες από το J2US βγήκε σε σύνδεση στο live του μουσικού σόου, μέσω Skype και εν μέρει αποκάλυψε ότι ο λόγος της απουσίας της, οφείλεται σε θέμα υγείας. Και σήμερα μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram έγινε η αποκάλυψη πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Μετά το πρώτο Live του J2US ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που είναι το ταίρι της Κέλλυς Κελεκίδου στο μουσικό σόου ήταν θετικός στον κορονοϊό. Αυτός ήταν και ο λόγος που έμεινε στο σπίτι του σε καραντίνα μαζί με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη. Ο Δημήτρης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως ήταν θετικός στον ιό, αλλά ασυμπτωματικός.

Ωστόσο, μετά τη λήξη της καραντίνας του επέστρεψε στο J2US, αλλά χωρίς την Κέλλυ. Συγκεκριμένα χθες τον είδαμε στο stage με την Ελένη Χατζίδου, ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου βγήκε μέσω skype στην εκπομπή και είπε πως δυσκολεύτηκε κι εκείνη πολύ αυτές τις μέρες, αποκαλύπτοντας πως πέρασε και η ίδια κορονοϊό.

Σήμερα, όμως, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και έτσι η Κέλλυ Κελεκίδου μέσα από ανάρτησή της, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε και αποκάλυψε πότε επιστρέφει στο J2US.

 «Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το @j2us_gr. Όλα καλά όμως, σε πολύ λίγες ημέρες τελειώνω την καραντίνα και το επόμενο Σάββατο επιστρέφουμε μαζί με το αγόρι μου, Δημήτρη Αλεξάνδρου για να βάλουμε φωτιά στην σκηνή! Να προσέχετε τον εαυτό σας, η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Μου λείψατε ρε παιδιά», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ