Στο σπίτι του παραμένει αυτές τις μέρες για προληπτικούς λόγους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη απουσίαζαν από το live του Σαββάτου του J2US, ενώ το γνωστό μοντέλο, παρουσιαστής και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου τις τελευταίες μέρες είναι και εκτός εκπομπής.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, αλλά ευτυχώς είναι ασυμπτωματικός.

«Κάποιες μέρες πριν από το J2US είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια βρέθηκα θετικός. Δεν μπορούσα να ανακοινώσω κάτι γιατί δεν ξέραμε αν ήταν από το εμβόλιο που το είχα κάνει 10 μέρες πριν. Οπότε έπρεπε να περιμένω και να κάνουμε PCR για να είμαστε σίγουροι αν έχω ή δεν έχω. Περιμένουμε να κάνουμε το δεύτερο PCR. Το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Είμαι ασυμπτωματικός. Δεν έχω κάνει ούτε πυρετό και αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Αν έχω κορονοϊό το περνάω πολύ ήπια. Δεν έχω πυρετό και δεν πονάω πουθενά», αποκάλυψε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, επισήμανε πως η σύντροφος του Δημήτρη, Ιωάννα Τούνη δεν είναι θετική στον ιό, παρόλο που είναι μαζί αυτές τις μέρες στο σπίτι. Η ίδια ωστόσο, παραμένει σε καραντίνα μαζί με τον Δημήτρη.

«Το σωστό είναι επειδή ήμασταν μαζί ως τη Δευτέρα θα πρέπει να καθίσει μαζί μου. Μέχρι στιγμής κι εκείνη το παρακολουθεί, κάνει τα αντίστοιχα rapid tests και PCR και έχει βγει αρνητική», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ο συνεργάτης της, μόλις ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό μπήκε σε καραντίνα και τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρεία παραγωγής, Barking Well ενημέρωσαν όλους όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του και έκαναν σε όλους τα απαραίτητα test.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ