Γονείς για τρίτη φορά θα γίνουν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου. Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από το Instagram του γράφοντας: «3ο μωράκι» ενώ στη φωτογραφία διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της Βίβιαν Δράκου.

Πώς γνωρίστηκαν ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη Βίβιαν Δράκου;

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα», είχε αποκαλύψει ο Θανάσης Πατριαρχέας στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Η γέννηση του πρώτου τους παιδιού, της μικρής Σταυρίας

Πριν από 2,5 περίπου χρόνια, τον Ιανουάριο του 2020, ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η Σταυρία τους ήταν το πρώτο κορίτσι που απέκτησαν και ήρθε στη ζωή τους πολύ σύντομα μετά τη γνωριμία τους, αφού η εγκυμοσύνη για την πρωταθλήτρια του βόλεϊ και γυμνάστρια προέκυψε μόλις στους 3 μήνες πρώτους μήνες της σχέσεις της με τον ηθοποιό. «Ήρθε πολύ σύντομα το παιδί, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και οι δύο, καταλάβαμε ότι υπήρχε χημεία από την πρώτη στιγμή», είχε δηλώσει η Βίβιαν Δράκου.

«Ξαφνικά γέμισα ευθύνες που δεν τις φανταζόμουν, αλλά είμαι έτοιμος για αυτές τις ευθύνες. Περιμένω το παιδάκι μου να πάμε παρακάτω μαζί. Αυτό που με αγχώνει είναι πως είναι ένα άγνωστο πεδίο, αλλά είμαι έτοιμος να το δεχτώ», έλεγε ο ηθοποιός καθώς περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Τον Νοέμβριο του 2019 επισφράγισαν την αγάπη τους, αφού παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Γλυφάδας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δύο μήνες αργότερα απέκτησαν τη Σταυρία τους. «Δέος, πληρότητα, ευθύνη», ήταν τότε τα πρώτα συναισθήματα του νέου μπαμπά.

«Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτήν τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος σε δύσκολο χώρο, μπορεί να μπερδευτεί το μυαλό και να βάλει λάθος προτεραιότητες. Το παιδί μπαίνει πάνω από όλα. Μέσα σε όλα τα άσχημα της καραντίνας ήταν ευλογία που είχα χρόνο να γνωρίσω πραγματικά την κόρη μου», είχε δηλώσει ο Θανάσης Πατριαρχέας στην εκπομπή Pop Up μετά τον ερχομό της Σταυρίας.

Ο ερχομός της Κύνθιας

Τον Μάϊο του 2021 ήρθε στη ζωή τους το δεύτερο κοριτσάκι τους, η Κύνθια, με την εγκυμοσύνη της Βίβιαν Δράκου να γίνεται γνωστή όταν πλέον ήταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δε θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε πως θα πάνε όλα καλά. Είναι και το δεύτερο μωρό κοριτσάκι. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε δεύτερο παιδί. Όποτε είχαμε υποψία πως είναι έγκυος, πάντα έβγαινε αρνητικό το τεστ. Μια μέρα γύρισα από πρόβα και μου το ανακοίνωσε. Με τράβαγε βίντεο και την έχουμε αυτή τη στιγμή» είπε, μεταξύ άλλων μιλώντας τότε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Το όνομά της το εμπνεύστηκαν από το όρος Κύνθος στη Δήλο. «Ψάχναμε με τον Θανάση (Πατριαρχέα) ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαμε” αυτό το όνομα», είχε πει η Βίβιαν Δράκου στην εφημερίδα Secret.

Παράλληλα τότε, ο Θανάσης Πατριαρχέας είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να αποκτήσουν πολλά παιδιά. «Θέλουμε πολλά παιδιά. Εγώ προσωπικά θέλω περισσότερα από την Βίβιαν. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται», έλεγε ο ηθοποιός ο οποίος μαζί με την καλή του θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους αποκτώντας και τους επόμενους μήνες και τρίτο παιδί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ