Για τη βάφτιση της κόρης τους ετοιμάζονται ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στη «Secret» που κυκλοφορεί.

Η Βίβιαν Δράκου μίλησε στην εφημερίδα για την επιλογή του ονόματος και την προέλευσή του: «Ψάχναμε με τον Θανάση (Πατριαρχέα) ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαμε” αυτό το όνομα».

 Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν άλλη μία κόρη, τη Σταύρια, και, όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Βίβιαν, θα τις βαφτίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα. «Σκεφτόμαστε να τις βαφτίσουμε το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά διαφορετικές μέρες, στο χωριό μας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουμε να κάνουμε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι».

Το ζευγάρι στη δεύτερη κόρη του θα δώσει το όνομα, Κύνθια. Όσον αφορά τον γάμο του ζευγαριού, έχουν ήδη κάνει πολιτικό στο δημαρχείο Γλυφάδας, ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός.

«Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό και να πάρουμε την ευλογία, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι στα άμεσα σχέδιά μας, καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουμε», αποκάλυψε η Βίβιαν Δράκου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θανάσης Πατριαρχέας αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» και ενσαρκώνει το ρόλο του Άγγελου Σωτηρόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ