Μια χιουμοριστική ανασκόπηση των τελευταίων χρόνων έκανε ο Θανάσης Πάτρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. Η τελευταία 10 χρόνια δεν ήταν και η πιο εύκολη περίοδος για την Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε από το 2010 έως το 2022. Η οικονομική κρίση, η πανδημία και η τιμή της βενζίνης είναι κάποια από όσα έχουν συμβεί την 10ετία που πέρασε.

Ο Θανάσης Πάτρας με χιούμορ ανέβασε μια ανασκόπηση αλλά και μία πρόβλεψη για το 2023.  «Τι είπες τώρα vol. 20 καιρό είχαμε. Υπομονή, ζωή είναι θα περάσει» έγραψε κάτω από την ανάρτησή του.

Ο 48χρονος παρουσιαστής καλημερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στο ΟΚ! και στη Μαρία Ρουμελιώτου και έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν του -τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, τη σχέση ζωής με τη σύζυγό του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να αποκτήσουν την κόρη τους και μίλησε με αισιοδοξία για το μέλλον, το οποίο φαντάζεται ακόμα και εκτός τηλεόρασης.

Για την περίοδο που έμεινε εκτός τηλεόρασης και αν ένιωσε αδικημένος, ανέφερε:  «Όχι. Όλα τα πράγματα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Για να με ρωτάς αν αισθάνομαι αδικημένος, σημαίνει ότι είναι μια σκέψη που προβάλλεται από εσάς πάνω σε μένα και αυτό είναι καλό για μένα, υπό την έννοια ότι μπορεί να σκέφτεσαι «αυτός ήταν καλός γιατί δεν είναι μέσα στα πράγματα;». Θεωρώ πως ό,τι έκανα το έκανα πολύ καλά και έχει αξιολογηθεί από τον χώρο γιατί τώρα είμαι εδώ και ελπίζω να πάνε ακόμα καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ