Μια σπάνια εμφάνιση έκανε η Τάρια Μπούρα με τον σύζυγό της Βίκτωρα Μητρόπουλο. Το ζευγάρι παρευρέθηκε στη βάφτιση της εγγονής τους. Ο 27χρονος Δημήτρης Μητρόπουλος και η σύζυγός του, Βικτώρια βάφτισαν την κόρη τους στο Κτήμα Ορεινό στις Αχαρνές. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Δούκισσα Όλγα.

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος και η σύζυγός του, Βικτώρια βάφτισαν την κόρη τους στο Κτήμα Ορεινό.

Παρούσα στο όμορφο γεγονός ήταν φυσικά και η καλλονή κόρη της Τάριας Μπούρα και το παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ραφαέλα.

Η Τάρια Μπούρα με τη νεοφώτιστη και την κόρη της Ραφαέλα Μητροπούλου.

Η Τάρια Μπούρα έχει πλέον αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Το πρώην μοντέλο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το στυλ της. Το ίδιο όμως ισχύει και για την κούκλα κόρη της, την 22χρονη Ραφαέλα, την οποία απέκτησε με τον επιχειρηματία Βίκτωρα Μητρόπουλο. 

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ανάμεσα στην κόρη και τη σύζυγό του.

Για την εμφάνισή τους μητέρα και κόρη επέλεξαν λευκούς τόνους. Η Τάρια Μπούρα διάλεξε ένα κλασικό κομψό φόρεμα με δαντέλα ενώ η Ραφαέλα ένα φόρεμα με δαντέλα αλλά και πλούσια βολάν. Από πάνω η κοπέλα πρόσθεσε μια ροζ παστέλ πασμίνα.

Να σημειώσουμε πως η Ραφαέλα Μητροπούλου, ασχολείται με την υποκριτική ενώ συμμετείχε στο γνωστό μιούζικαλ Chicago το οποίο διοργάνωσε το Ωδείο Τέχνης Φακανά. Οι γονείς της, Τάρια Μπάρα και Βίκτωρας Μητρόπουλος, φυσικά ήταν εκεί για να την καμαρώσουν πάνω στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Ραφαέλα Μητροπούλου: Η σέξι εμφάνιση της κόρη της Τάριας Μπούρα στη σκηνή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ