Τον γιο του, Ιάσονα καμάρωσε στο θέατρο Βράχων, ο Τάκης Παπαματθαίου. Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην παράσταση «Ηλέκτρα» με πρωταγωνιστές τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια αγκαλιά με τον γιο του.

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου μαζί με τον Αντώνη Σταμόπουλο ερμηνεύουν τους ρόλους των «Διόσκουρων» στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιώργος Λύρας και έκανε φέτος περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Τον γιο του Τάκη Παπαματθαίου τον γνωρίσαμε το 2020 μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις». Επίσης έχει σπουδαία πορεία στο θέατρο και αναμένεται να κάνει μια εξίσου σπουδαία πορεία στην τηλεόραση.

Δείγμα της δουλειάς του Ιάσονα Παπαματθαίου είναι οι παραστάσεις Άμλετ (2017), Brandon Teena (2018), Το στρίψιμο της βίδας (2017), Άμλετ (2018), Καζιμίρ και Καρολίνα (2016), Lulu (2017).

Ο ίδιος είχε συνεργαστεί και με τον πατέρα του στην ταινία μικρού μήκους, «Η ρουτίνα».. Ο Τάκης Παπαματθαίου μάλιστα με χιούμορ είχε δηλώσει: «Είναι ηθοποιός και εκείνος. Πώς είμαι εγώ; Στο πολύ καλύτερο!».

Αυτήν τη φορά, μάλιστα πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν μαζί στα παρασκήνια της παράστασης «Ηλέκτρα» στο θέατρο Βράχων.

Ο Τάκης Παπαματθαίου με τον γιο του, Ιάσονα.

Φωτογραφίες: NDP – Έλλη Πουπουλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ