Είναι ξανά μαζί και τα ζουν όλα από την αρχή. Μπορεί να έχουν περάσει 21 χρόνια από τη μέρα που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν, η επανασύνδεσή τους όμως του βρήκε πιο ώριμους, πιο κατασταλαγμένους και πιο τρυφερούς από κάθε άλλη φορά. Οι φήμες πως οι Beniffer είναι και πάλι μαζί ξεκίνησαν από τον περασμένο Μάη, επιβεβαιώθηκαν με την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram και από τότε οι δυο τους είναι παντού μαζί.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση έγινε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ακολούθησε το Met Gala και τα δημόσια φιλιά του ζευγαριού δεν έχουν τέλος.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ συμπεριφέρονται σαν να είναι για πρώτη φορά μαζί -και να γνωρίζουν τώρα ο ένας τον άλλον- και ζουν πραγματικά τον έρωτά τους. Αυτές τις μέρες, και συγκεκριμένα την Κυριακή 26/9, οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους στο πάρκο της πλατείας Madison στη Νέα Υόρκη και δεν σταμάτησαν να είναι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου.

Οι δυο τους μάλιστα, σαν «τουρίστες» έκαναν πιασμένοι χέρι χέρι τη βόλτα τους και θαύμαζαν τα αξιοθέατα στη Νέα Υόρκη. Κι όλα αυτά, μια μέρα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της JLo στο Global Citizen Festival στο Central Park.

Φωτογραφίες: Backgrid

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ