Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχημένης πορείας η αισθητικός των σταρ έκανε ένα μεγάλο κάλεσμα. Ήταν όλοι εκεί!

Η αισθητικός των σταρ Χριστίνα Σαράντη στήριξε το έργο του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες». Τη μουσική επιμέλεια του party είχε o Κώστας Φραγκολιάς με επιλογές που απογείωσαν το event, ενώ η λαμπερή οικοδέσποινα έσβησε τα 20 κεράκια της λαχταριστής διώροφης τούρτας της ανάμεσα σε καλούς φίλους και συνεργάτες.

Η Χριστίνα Σαράντη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, τον πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» Νικόλαο Ανυφαντή και τους εκπροσώπους από τις οικογένειες και τα παιδιά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε στην εκδήλωση η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια επέλεξε κολάν και ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο. Μάλιστα η ίδια τόνισε σε ερώτηση δημοσιογράφων πως αν και της έχουν γίνει προτάσεις δεν έχει σκοπό να επιστρέφει στην τηλεόραση. Η προσοχή της τώρα έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά της αλλά και στην εγκυμοσύνη της.

Οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Χάρης Σιανίδης.

Δείτε στην παρακάτω gallery τους celebrities που βρέθηκαν στην εκδήλωση:

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη γιατί έχω και ένα μωρό πολύ μικρό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ