Μετά τη λέξη της συνεργασίας του με τη Μάριον Μιχελιδάκη και την ξαφνική απομάκρυνσή του ο γνωστός δημοσιογράφος ρίχνει φως στο τι συνέβη πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Δάσκαλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε έναν άνθρωπο κι ειδικά στην δουλειά μας έχει γίνει πολλές φορές και σε άλλες περιπτώσεις φεύγουν κι ολόκληρες εκπομπές. Το κομμάτι που ήταν απροειδοποίητο με σόκαρε εμένα.

Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς και χωρίς καμία σύσταση ή προειδοποίηση. Αυτό που μου είπαν από την εκπομπή είναι ότι ζητήθηκε να γίνουν κάποιες περικοπές και για να μην την πληρώσει η ομάδα, την πλήρωσα εγώ. Υπάρχει κενό.

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι προφανώς σε μία συνεργασία υπάρχουν εντάσεις. Από εκεί και πέρα είμαι σε μια ηλικία και ζούμε σε μια εποχή που, όταν κάτι ξεπερνά στην συμπεριφορά το όριο, εκεί θα αντιδράσω. Δεν μπορώ να κάτσω και να μην πω τίποτα. Είμαι τυχερός γιατί γνώρισα μια απίθανη δημοσιογραφική ομάδα.

Όλοι οι συνάδελφοι είναι τόσο άξιοι κι εργατικοί, που πραγματικά ήταν από τις χαρές και τα κέρδη που κρατώ από την δουλειά. Οι σχέσεις μου με την Μάριον Μιχελιδάκη είναι τυπικές, επαγγελματικές».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ