Έπειτα από την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» διέρρευσε ότι η ίδια η Μάριον Μιχελιδάκη έχει αναλάβει χρέη αρχισυνταξίας.

Ο Φοίβος Παπαδάκης, που είχε κάνει τη συγκεκριμένη αποκάλυψη στη «Super Κατερίνα», τοποθετήθηκε εκ νέου στην εκπομπή λέγοντας: «Η Μάριον έχει την επιμέλεια και την αρχισυνταξία την έχει άλλος άνθρωπος. Επικράτησε μια αναταραχή γιατί έφυγε ο αρχισυντάκτης μας αλλά σιγά σιγά όλα μπαίνουν στις ράγες της κανονικότητας. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί βάση προγράμματος και σχεδιασμού».

Με τη σειρά της η Τζώρτζια Γεωργίου δήλωσε: «Κοίτα η αλήθεια είναι ότι φέτος έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου και είναι ανέλπιστα καλό αυτό που έχει συμβεί. Έχω κάνει κάποιες πρώτες κουβέντες αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω αλήθεια. Αν υπάρχει πρόθεση από το Open φυσικά και θα έμενα. Προς το παρόν θέλω όμως να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», ενώ ο Γιάννης Μπούτος αποκάλύψε: «Έχουν γίνει συζητήσεις πιο φιλικές, όλα μετέωρα είναι. Εγώ θέλω πολύ να ασχοληθώ με το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Αυτό με ενδιαφέρει, αυτό εκπροσωπώ κι εγώ. Και οτιδήποτε είναι νεανικό και φρέσκο είμαι μέσα. Με έχουν προσεγγίσει κι άλλα κανάλια αλλά οι συζητήσεις είναι αόριστες».

«Η Μάριον Μιχελιδάκη είναι λίγο πιο “βαριά”»

Σχολιάζοντας το βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Και ο Φοίβος (Παπαδάκης) είναι πολύ αξιόλογος, τη Τζώρτζια (Γεωργίου) τη συμπαθώ πάρα πολύ και έχει κάνει πολλές δουλειές. Και με τον Ντάφλο έχω συνεργαστεί πάρα πολύ. Ίσως η Μάριον Μιχελιδάκη είναι λίγο πιο “βαριά” για αυτούς τους συνεργάτες, δεν το λέω αρνητικά, γιατί η γυναίκα έχει μία πολύ αξιόλογη πορεία.

Επειδή τα παιδιά τα ξέρω και το έχω παρακολουθήσει μια-δυο φορές να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή και γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν πλάκα, κάνουν χιούμορ αλλά νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένα στη θέση τους.

Εδώ που έχουν έρθει είναι όλοι πολύ πιο ανάλαφροι αλλά εκεί μου φαίνονται σαν να είναι φοβισμένοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουν όλοι δουλειά του χρόνου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου – Μαριλού Κόζαρη: Πώς ξεκίνησε η φιλία τους;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ