Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Θεοδώρα Ρασέλ που μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Asia Express και τη μάχη της με την κατάθλιψη.

Στο ριάλιτι του Star η Θεοδώρα Ρασέλ αναφέρθηκε στη συμμετοχή της μαζί με τη μητέρα της. «Η μητέρα μου κρύβει τεράστια δύναμη μέσα της. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να κάνει τα πάντα. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Κάθε βράδυ έκλαιγα και έλεγα ότι θέλω να φύγω. Η μαμά μου ευτυχώς ήταν εκεί και με στήριζε. Οι συνθήκες υγιεινής για εμένα ήταν το χειρότερο».

Στη συνέχεια μίλησε για τις δύο φορές που πέρασε κατάθλιψη. Η μια ήταν στα παιδικά της χρόνια και η άλλη έπειτα από μια ερωτική απογοήτευση που είχε πριν από το Asia Express. «Πέρασα κατάθλιψη δύο φορές. Αν δεν ήταν η μαμά μου, ειδικά την πρώτη φορά, νομίζω ότι μπορεί να έκανα πράγματα που δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι. Πέρασα πολύ δύσκολα. Κουράστηκα στο σχολείο να ακούω συνέχεια το ίδιο πράγμα: η μαύρη, η μαύρη, η μαύρη. Το μαύρος σαν όρος δεν είναι κακό, το χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως. Ο τρόπος που το χρησιμοποιούσαν τα παιδιά ήταν κακός.

Η δεύτερη φορά ήταν λίγο πριν μπω στο Asia Express. Πέρασα μία ερωτική απογοήτευση. Κάθε βράδυ στην Ασία έκλαιγα και για αυτό. Δεν το περίμενα ποτέ ότι μπορεί ένας άνθρωπος όταν βιώσει την απόρριψη να αντιδράσει έτσι. Με πλήγωσε πάρα πολύ. Όταν κάποιος δεν έχει τα κότσια να σου πει ειλικρινά ότι “δεν μπορώ άλλο” και σε έχει να περιμένεις είναι το χειρότερο πράγμα», εξομολογήθηκε η Θεοδώρα Ρασέλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ