Η Θεοδώρα Ρασέλ μετά την εμπειρία της στο Asia Express βρέθηκαν στην εκπομπή Open Weekend για να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στο ταξιδιωτικό reality του Star. Με αφορμή τα πλάνα που προβλήθηκαν από το Asia Express η Θεοδώρα Ρασέλ έκανε σχόλια σχετικά με τον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έτυχε δύο τρία βράδια να κοιμηθούμε παρέα με την Κωνσταντίνο και τον Φίλιππο. Πρώτα από όλα ο Βασάλος κοιμόταν στο πάτωμα και μας άφηνε να κοιμόμαστε με τον Φίλιππο. Το θέμα ήταν να κοιμηθούμε στο ίδιο κρεβάτι με τον Βασάλο κι όχι με τον Φίλιππο» είπε.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε προχωρήσει σε κάποια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Θεοδώρα Ρασέλ δήλωσε ότι τα γυρίσματα έγιναν τον Μάιο και τότε η απάντησή του ήταν ότι είναι μαζί.

«Το ρώτησε η μαμά μου γιατί δεν είναι καθόλου διακριτική. Το ρώτησε στη ψύχρα. Δεν μπορώ να το πω, αυτά είναι προσωπικά… Τότε είπε ότι ήταν μαζί. Τον Μάιο. Έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα ότι η Ευρυδίκη…», ανέφερε συγκεκριμένα η Θεοδώρα Ρασέλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ